EFFEKTIV BEVAKNING

HUNDBEVAKNING

Det vi många gånger har stor nytta av när det gäller effektiv bevakning är hunden som med sina sinnen kan upptäcka risker som människan aldrig annars hade upptäckt.

Hundförare hos Cequred med sina tjänstehundar patrullerar vanligtvis i:

  • Garage
  • Industrilokaler
  • Företagsområden
  • Sopstationer

Hundens luktsinne och försvarsinstinkt skapar tillsammans med sin Hundförares rutin och erfarenhet, respekt och en trygghetskänsla för alla i sin omgivning. I förebyggande syfte är hundbevakning en bra lösning då det gäller att effektivt komma tillrätta med problem i ett specifikt område.

Alla våra hundförare och respektive tjänstehundar är godkända av Länsstyrelsen. Alla våra hundpatruller är godkända av Polismyndigheten enligt de krav som ställs av Polismyndigheten i FAP 573–1.

Våra patruller tränar minst en gång i månaden i Skydd-Sök-Lydnad med en godkänd hundinstruktör. En årlig kontroll görs dessutom av Polismyndigheten för att säkerställa att hundförarens och hundens kunskaper bibehålls.

KONTAKTA OSS

BESTÄLL

OFFERT

Är du intresserad av att beställa väktarrondering med hund? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information och kostnadsförslag.