Boka din utbildning

  1. Välj önskat kurs och kurstillfälle och fyll i ansökan
  2. Invänta svar från oss och skicka in eventuella obligatoriska underlag.
  3. Vi skickar ut en bekräftelse med betalningsanvisningar till dig när du har blivit antagen till kursen.

Valbara utbildningar

Väktarutbildning steg 1. ( 88 st Lektionstimmar )

Första steget i ert nya arbete som väktare, här får ni lära er baskunskaperna till ert nya yrke, vi läser allt från juridik och sjukvård till bevakningstjänst och räddningstjänst. Ni får också lära er grunderna i de lagstadgade och godkända grepp och handfängsling plus batonganvändning enligt Polismyndighetens föreskrift FAP 573:1

Pris: 12 000 SEK

Väktarutbildning steg 2 ( 40 st Lektionstimmar)

Det här är sista steget i er utbildning som sker efter er praktiska yrkesträning, här går vi igen juridiken ytterligare och även andra ämnen som drogkännedom och rättsvårdande myndigheter. Vi repeterar även alla grepp och handfängslingstekniker.

Se FAP 573-2 för tillfälliga regler!

Pris: 7 500 SEK

Fortutbildning väktare ( 30 st Lektionstimmar )

Detta är en lagstadgad repetitionsutbildning som är återkommande vart 4;e år, här repeterar vi allt från VU 1 och VU 2. Missar man att genomföra denna repetitionsutbildning inom fyra år från från senaste fortbildning eller Vu2 så får man inte arbeta som väktare, man hamnar i en form av karantän. Gör man däremot utbildningen inom femte året med godkänt resultat så får man påbörja att arbeta igen.

Se FAP 573-2 för tillfälliga regler!

Pris: 3 600 SEK

Komplettvaktsutbildning ( 128 st Lektionstimmar )

Komplettvaktsutbildning – 128 lektionstimmar plus minst 160 timmar yrkespraktik
Den här utbildningen är unik i mellan och södra Sverige, här har ni möjlighet att få hela utbildningen med praktik i vårt bevakningsföretag. Utbildningen löper över 7 veckor och om man lyckas genomföra alla moment i utbildningen så är man efter detta godkänd och mycket attraktiv på arbetsmarknaden.

Pris: 15 500 SEK